De nieuwe vriend

Een trio met een nieuwe vriend

Toen de bewuste avond was gekomen hoopten Maria en Klaas dat de ontmoeting een succes zou worden!

Hoe was deze ontmoeting begonnen?

Nadat hun vorige vriend -waarmee ze zo veel spannende avonden hadden beleefd- was verhuisd, waren Maria en Klaas, een zestig-plus stel, op zoek gegaan naar een leuke man.

Via een website waren ze in contact gekomen met Fred, 45. Meteen toen de eerste berichten waren uitgewisseld leek er een klik te ontstaan en werd een afspraak gemaakt. Eerst zou er in een cafĂ© worden afgesproken elkaar te ontmoeten maar dat ging wegens ziekte niet door. Een nieuwe afspraak werd gemaakt, bij Maria en Klaas thuis met de afspraak dat, als er geen klik was we na de koffie uiteen zouden gaan en dat er anders meteen een vervolg zou komen…

De bel ging. Klaas deed open en zag een man van zijn eigen lengte. Zou het waar zijn wat er verteld was? Dat de lengte van de man iets zei over de lengte van zijn piemel? Hijzelf was 1 m. 96 en had een stevig stuk gereedschap maar Fred was minstens zo lang! Na de eerste begroeting stuurde Klaas hem door naar de woonkamer. Maria wachtte daar op hem, gekleed in een korte rok, ophoudkousen en een inkijkblouse.

Een trio met een nieuwe vriend Toen de bewuste avond was gekomen hoopten Maria en Klaas dat de ontmoeting een succes zou worden! Hoe was deze ontmoeting begonnen? Nadat hun vorige vriend -waarmee ze zo veel spannende avonden hadden beleefd- was verhuisd, waren Maria en Klaas, een zestig-plus stel, op zoek gegaan naar een leuke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *