Fantasie naar werkelijkheid

Het begonnen allemaal op een feestje. Patrick en ik hadden beide iets teveel gedronken. We hadden beide een relatie en waren gewoon vrienden.

Na het feestje begonnen we wat te appen… heel onschuldig over hoe gezellig het was en dat we beide behoorlijk wat hadden gedronken. De paar berichtjes, werden er meer en ook af en toe wat flirterig.

Het volgende feestje kwam eraan en hadden afgesproken daar te blijven slapen. Zijn vriendin ging douche en wij praten nog wat in de huiskamer. Ik had die avond erg veel gedronken en ons luchtbedje lag in de woonkamer. Ik kleed me om en toen ik terug kwam lag hij op het luchtbedje. Ik kroop in mijn nachtponnetje zonder Slipje bij hem om even te knuffelen en daarna gingen we slapen. De volgende morgen moest ik werken, dus al vroeg aan het ontbijt. En daarna richting werk… niet meer goed wetende wat ik gedaan had. Op mijn werk kreeg ik direct een appje of ik express met mijn benen wat wijder had gelegen en dat hij graag onder de douche had willen stappen vanmorgen… Ik voelde mezelf rood worden en wist niet of hij het meende. Ik had hem nog nooit op die manier bekeken maar voelde wel een spanning in mijn buik. Al snel ging het gesprek over fantasie├źn en voor de gein zei ik dat ik over hem fantaseerde. Dit bericht werd meteen beantwoord met ik ook over jou. De spanning werd me vanaf dat moment te veel. De hele dag vanaf dat hij naar zijn werk ging tot aan dat hij bij zijn vriendin binnenstapte appje we. En de berichten werden steeds ondeugender.

Het begonnen allemaal op een feestje. Patrick en ik hadden beide iets teveel gedronken. We hadden beide een relatie en waren gewoon vrienden. Na het feestje begonnen we wat te appen… heel onschuldig over hoe gezellig het was en dat we beide behoorlijk wat hadden gedronken. De paar berichtjes, werden er meer en ook af…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *